mandag 21. februar 2011

'Utdanning for frigjøring'

En gang vant jeg 600 kr i lotto, men bortsett fra det så er ikke jeg en person som pleier å vinne ting. Men jeg deltar mye likevel, en eller annen gang må man jo vinne noe.

Jeg elsker å ta bilder, så hver gang jeg finner en fotokonkurranse pleier jeg å sende inn bilder, hvis jeg har noe som passer til temaet. Så det gjorde jeg når SAIH utlyste fotokonkurranse med tema 'Utdanning for frigjøring'. Jeg sendte inn to bilder som jeg tok for cirka ett år siden på en skole som heter William Fonseca som ligger litt utenfor León. Jeg tok disse bildene for EduNica som skulle stille de ut i Oslo for å vise fremskrittene som er blitt gjort på skolen etter de begynte å engasjere seg i den. De har blant annet bygget et bibliotek for denne fattige skolen og har mye det samme budskapet som SAIH; 'Utdanning for utvikling'.
Denne gangen vant jeg altså. Bildet som vant blir stilt ut denne uken på Chatau Neuf i Oslo, så alle Oslo-mennesker for dra dit og se! Jeg får dessverre ikke sett det selv... Bildet ligger også ute på nettet på denne siden: http://saih.no/blindern/

Her er vinnerbildet:


Takk til de herlige barna på William Fonseca skolen og til SAIH for at de satt pris på bildet mitt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar