fredag 18. mai 2012

Veldedighetskonsert med Raymond Myers

På fredag 1 juni arrangerer vi på Hostel The Monkey Republic en konsert med en av Nicaraguas beste reagge artister, Raymond Myers, for å samle inn penger til å fortsette arbeidet vårt i Arlen Siu parken. Her på bloggen min kan du lese om alt arbeidet vi har gjort i parken sammen med studentene fra Kulturstudier dette vårsemesteret. Nå har studentene reist hjem og vi prøver å fortsette arbeidet med å samle inn penger og forbedre parken, sakte men sikkert.Jeg har laget en plakat som vi begynte å distrubere rundt på hosteller i León i dag. På plakaten har jeg spesifisert at pengene vi samler inn går til å fortsette arbeidet med å:
  • kjøpe mat til dyrene
  • Rengjøre, male og sikre lekeplass området i parken
  • Rengjøre, klippe gress og male inngangspartiet til parken
  • Bygge og male en liten veternær klinikk
  • Planlegge kontruksjonen av nye, større bur til dyrene som er der
Den 4 juni blir en liten veterinær klinikk satt opp i parken. Vi har allerede malt bygget på utsiden, men vi trenger å gjøre det renere og penere på innsiden. Endelig skal dyrene i parken få god veterinær behandling - det har de ventet lenge på!


Hvis noen der hjemme i Norge, som ikke kan komme på konserten, likevel har lyst å bidra med noe, så setter vi veldig pris på donasjoner. Alt vi gjør i parken gjør vi med veldig lite penger, og så mye vi kan bruker vi resirkulert eller naturlig materiale. Det som det alltid går penger på er mat til dyrene, men til og med dette prøver vi å hente fra naturen. Det er et stort mango tre, cashew tre og mange typer blader som apene kan spise i parken for eksempel. Alt arbeidet vi gjorde dette vårsemesteret gjorde vi med penger samlet inn fra aktivitetskvelder på The Monkey Republic. Totalt samlet vi inn rundt 4300 cordóbas, som tilsvarer rundt 1105 kr. Jeg syns vi har fått gjort veldig mye med de pengene, og vi spør derfor ikke om noen store donasjoner. 

Jeg kan garantere for at alle penger går direkte til arbeidet vårt i parken. 
Konto nummer: 9713 2372 571
Pengene går inn på en konto jeg har kalt 'Sosiale Prosjekter', vennligst spesifisér hvilket prosjekt du vil pengene skal gå til. 

Tusen takk - og det vil selvfølgelig komme oppdateringer om hva pengene blir brukt til!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar